Prima pagină > oaie in blana de lup > Regreta mincinosii ca n-au taiat mai mult?

Regreta mincinosii ca n-au taiat mai mult?

Miercuri, 2 iunie 2010, 16:45 Lasă un comentariu Go to comments

Datorita faptului ca guvernantii nostri n-au dat niciun semn ca ar putea sa le pese de aceasta greva generala, … dar noi nici nu ne asteptam la un semn, atunci am hotarat ca incepand de astazi de la ora 11.00 sa suspendam greva generala cu precizarea ca conflictul si miscarile de protest ale federatiei noastre continua.

Dumitru Bobina, reprezentantul Federatiei Nationala a Sindicatelor din Administratie

Asta-i ca-n bancul cu Bulisor care vine la Bula si se plinge ca un golan i-a dat o palma. Il gaseste Bula pe golan si-i spune „ma, de cind dai tu in Bulisor? Ia mai da-i una sa vad daca ai curaj si de fata cu mine!”Ala ii mai arde o palma lui Bulisor iar Bula ii spune lu’ ala micu’ „Hai acasa ma Bulisor, ca asta nu stie de gluma”.

Da, asta e miscarea sindicala din Romania, compromisa intr-atit incit oamenii prefera sa traiasca cu 25% mai prost decit sa faca greva riscind ceilalti 75%. Intr-o tara normala banii neplatiti pe zilele de greva se plateau de catre sindicat din banii de cotizatie, intr-o tara normala oamenii aveau incredere ca oricita presiune s-ar fi pus pe fiecare sa sparga greva o armata de juristi si avocati le-ar fi aparat drepturile pina in pinzele albe fara sa-i coste un sfant. Pe de alta parte, greva ar fi trebuit facuta de indivizi carora le e frica sa-si reclame drepturile, de oameni care, violati fiind, isi retrag plingerea in cazul in care au gresit de prima data si-au depus-o.

Asa ca sa plateasca linistiti ce fura cei care recunosc senini ca au mintit si mai sint lasati si a doua zi sa minta, prosti sint ei ca le mai dau ceva la leafa. Probabil ca daca le-ar silui nevestele ar intoarce capul in partea cealalta.

Reclame
  1. Miercuri, 2 iunie 2010, 23:31 la 23:31

    Intr-o tara normala judecatorii care au facut greva anul trecut pateau ce au patit controlorii de trafic aerian din SUA lui Reagan.

  2. Joi, 3 iunie 2010, 06:46 la 6:46

    N-a stiut Basescu de combinatia asta ca-i dadea afara si lua procurori si judecatori de pe strada. Parca s-a mai intimplat pe meleagurile astea.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: