Prima pagină > arta si meserie > O primavara linistita

O primavara linistita

Vineri, 18 februarie 2011, 19:22 Lasă un comentariu Go to comments

Ca liderii sindicali au averi imposibil de justificat prin cistiguri cinstite, se stie de mult. De obicei, cine si-a facut suma (de ex Mitrea, Croitoru) s-a bagat in politica, cine nu si-a facut-o inca a vindut miscarea sindicala guvernelor in „negocieri” dure cu rezultatul „nu s-a putut ce vreti dar tot am obtinut ceva asa ca nu mai iesim in strada” pina si-a facut suma.

Ei bine, in urma protestelor sindicale din ce in ce mai fisiite (vezi mitingul de 100.000 la care n-au venit nici macar jumate), scaunele liderilor vesnici si fara rezultate au inceput sa se clatine. Prin urmare, au inceput sa ridice vocea la putere (vezi mitingul politistilor, protestul „spontan” al celor de la ANAF) iar aceasta n-are nevoie de sindicate puternice asa ca le distruge din fasa. Primavara asta se anuntau miscari ample la care lumea cred ca chiar ar fi participat, satula de minciunile si austeritatea impusa de guvernanti.

Asa ca parerea mea e ca nu intrarea in Schengen sau nu stiu ce bazaconii de rapoarte UE defavorabile Romaniei sint cauza luarii la intrebari a liderilor sindicali tocmai acum ci impiedicarea organizarii de miscari de protest. Cum naiba sa scoti oamenii in strada cind esti facut de rahat pe toate televiziunile si pus sa dai cu subsemnatul la DNA?

Reclame
Categorii:arta si meserie
 1. br3b
  Marți, 12 aprilie 2011, 15:29 la 15:29

  Declaratie proaspata pe tema:

  „Ce proteste? Cu cine să mai facem proteste, să fac eu singur? N-avem nicio presiune din partea oamenilor. Ne face mult rău să declarăm proteste şi nu le facem sau le facem prost. Nu există niciun protest, nu suntem în stare să-l facem. Pentru că ne-am pierdut credibilitatea” Vasile Marica, lider sindicat (sectorial, n.l.) SED LEX

  http://www.blogary.ro/2011/04/s-a-pierdut-o-credibilitate/

  (cu mentiunea ca nu prea agreez genul de articole din siteul cu pricina)

  Daca au ajuns sa-si verbalizeze infrangerea inseamna ca au trecut de negare si acceptare, adica primele 2 etape inerente ale oricarui proces de schimbare. Om vedea.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: