Prima pagină > Uncategorized > …Whomever speaks deserves to die

…Whomever speaks deserves to die

Miercuri, 4 mai 2011, 10:34 Lasă un comentariu Go to comments

„My friends, v-am adunat aici sa va spun ca pierdem alegerile. Le pierdem si devenim someri, domnilor, si chiar de ne gasim joburi o sa avem sefi, nu ca acum”. Cei trei de pe partea cealalta a biroului oval lasara capetele in pamint.

„We did it your way, Tim, am tiparit atitia bani ca a trebuit sa importam lemn de la prietenul  God’s Chainsaw, am dat la toata lumea  si n-am rezolvat nimic. We need something big, bigger than grandma’s death (RIP) altfel that Tramp will fire your asses or, mai rau, will fuck them.  Look la celalat capat al axei, my friend B. face ce-l taie capul pentru ca imediat ce chitaie vreunul cum scoate un as din mineca. Yesterday was arrested mr Wind, some time ago au avut criza ostaticilor din Iraq. Consilierii aia de nu i-am vrut eu chiar fac treaba buna.”

„Chief, spuse James, cred ca ar fi ceva, de cind l-ai fired pe Dennis mofo si m-ai numit pe mine i think cum sa-ti intorc serviciul. M-am sfatuit cu Leon si we have a plan, sir, il las pe el sa vi-l spuna.”

„Sir, dupa cum stiti e un most wanted dead or alive, Obama, sorry, Osama. Well, he is not quite a terorist. Ma rog, este, dar lucreaza la noi. Pe scurt, acum 11-12 ani situatia era cam albastra si a trebuit sa inventam repede ceva. George came up cu teroristul_calare_pe_camila_care_nu_poate_fi_prins si a trebuit sa darime baracile alea doua ca sa fie credibil dar rezultatul a fost peste asteptari, George was the man. L-a reactivat pe Osama, i-a ordonat sa keep low profile in Pakistan unde i-a construit palat si sa mai uploadeze de pe iphone din cind in cind cite un filmulet amenintator pe youtube, daca poate cam in acelasi timp in care fac git organizatiile pentru apararea drepturilor omului.

Ei bine, ce propun eu e to kill the Mauru, si-asa Patriot Act o sa expire pe 29 mai si-o sa ne trebuiasca alta combinatie, si sa-l aratam to the people. O sa spunem ca Obama the President a autorizat personal un atac care n-avea nevoie de nici o autorizatie, o sa organizam ceva manifestatii de bucurie, o sa trucam niste poze si-o sa ne abtinem sa ne buseasca risul cind vom da declaratii pe tema asta. Tu o sa fii The Savior, poporul o sa te realeaga, noi o sa raminem in functie. Singura grija e ca Osama sa moara intr-adevar, nu putem doar sa-l facem disparut si sa-l vada cineva vreodata sau sa se apuce el sa vorbeasca, va dati seama ce-ar iesi. Am adus chiar si o lama sa ne facem frati de cruce. Repeat after me…”

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: